Ajuntament de Benassal

Martes, Octubre 18, 2016 - 13:45
Bases del concurs de postres casolans amb l'avellana / Bases del concurso de postres caseros con avellana

MES DE L'AVELLANA A BENASSAL BASES CONCURS DE POSTRES CASOLANS AMB AVELLANA LLOC FORN DE DALT DIUMENGE 23 D’OCTUBRE

1-Les postres que s'admetran al concurs hauran de ser realitzats amb avellana com a ingredient principal.

2-En el concurs podrà participar qualsevol persona que ho desitge de forma individual o per grups. Cada participant podrà presentar com a màxim dues postres.

3-Els participants hauran de presentar les postres el diumenge 23 d'octubre a partir de les 12h fins a les 14.00 h al Forn de Dalt de Benassal.

4-Juntament amb el postre s’adjuntarà una fitxa dels ingredients del postre, i una altra fitxa amb les dades personals del participant en un sobre tancat. A cada participant se li assignarà un número el qual també se li assignarà a cada postre.

5-Els membres del jurat estaran formats per membres del Gremi Turístic i de l'Ajuntament de Benassal.

6-Els membres del jurat avaluaran cada postre tenint en compte l'originalitat, presentació, elaboració i el gust.

7-Les postres presentats passaran a ser propietat de l'organització.

8-El jurat es reunirà a les 17.00 hores i provarà els diferents postres.

9-Els premis consistiran en dos menus de l’ Avellana per a cada premi. S'atorgaran dos premis: un per al postre millor presentat i altre per al postre més saborós. Un mateix postre no podrà tindre els dos premis.

10-Al final del concurs les postres podran ser degustats per tots els assistents.

11-La participació en aquest concurs de postres implica el compliment de les bases. Organitza: L'Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic i Cultural de Benassal.

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulario de búsqueda

 

Site developed with Drupal