Ajuntament de Benassal

Proclamacio / Proclamación
Proclamacio / Proclamación
Dilluns, Agost 28, 2017 - 16:15
Sheyla i Paula ja regnen a Benassal
El divendres 25 d'agost es van iniciar les festes de Benassal amb la proclamació de les reines de les festes i la seua cort d'honor. Va ser un acte presentat per Lucas Roig Badal en el qual va actuar com mantenidora Maite Miralles Pascual.
 
La presentació va servir per a proclamar a Paula Roig Silvestre, acompanyada per Ximo Guinot Lecha, com a reina de les festes. La seua cort d'honor la formen: Helena Donaire Roig, acompanyada per Toni Porcar García; Salomé Edo Barreda, acompanyada per Jaber Laidouni Monterde; Cristina Lorente Sánchez, acompanyada per Alejandro Lorente Sánchez; María Medina Gil, acompanyada per Xavi Tena Molés; Núria Pomer Roldán, acompanyada per Adrià Vives Izquierdo; Noelia Vidal Sales, acompanyada per Óscar Tena Bolos; i Salomé Vives Monterde, acompanyada per Borja Vives Izquierdo.
 
També va ser proclamada com a reina infantil Sheyla Artola Ruiz, acompanyada per Dennis Artola Ruiz. La seua cort d'honor la formen: Nerea Beltrán Badal, acompanyada per Álex Badal Ruiz; Laia Blasco Beltrán, acompanyada per Iker Orenga García; Blanca Climent Alcón, acompanyada per Gerard García Ferreres; Sara Fleig Vidal, acompanyada per Marc Fleig Vidal; Eva Gimeno Monsonís, acompanyada per Edgar Puig Beltrán; Alba Guardiola Pitarch, acompanyada per Dani García Tena; Keila Machí García, acompanyada per Erik Machí Carceller; Neus Palatsí Pitarch, acompanyada per Iker Adell Pitarch; Patricia Ripollés Molés, acompanyada per Quique Nácher Monserrat; i Vera Vázquez Beltrán, acompanyada per David Beltrán Oller.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal