Ajuntament de Benassal

Jornada sobre la trufa en el cultivo del avellano /  Jornada sobre la tòfona en el cultiu de l'avellaner
Jornada sobre la trufa en el cultivo del avellano / Jornada sobre la tòfona en el cultiu de l'avellaner
Dimecres, Novembre 8, 2017 - 09:30
Jornada sobre la tòfona en el cultiu de l'avellaner
Benassal es hoy el punto de encuentro de agricultores, técnicos e interesados en el cultivo de la trufa en las plantaciones de avellanos. La localidad de l’Alt Maestrat acoge en el local de la Fundación de Cooperativas de Castellón una jornada técnica sobre este tipo de cultivo que, así mismo, se practica en el municipio.
 
Benassal és hui el punt de trobada d'agricultors, tècnics i interessats en el cultiu de la tòfona a les plantacions d'avellaners. La localitat de l'Alt Maestrat acull al local de la Fundació de Cooperatives de Castelló una jornada tècnica sobre este tipus de cultiu que, així mateix, es practica al municipi.
 
Durant tot el matí i fins al migdia, els assistents poden assistir a les xerrades sobre els tipus de bacteris que poden afectar estes plantacions, les tècniques de producció d'avellaners micorizats amb la tòfona, així com les noves tendències en la producció d'avellaners.
 
La jornada està patrocinada per la Unió de Llaurados i Ramaders, la Diputació de Castelló, el Grup Cooperatiu Cajamar, la Cooperativa Benassalense i Cultius Forestals i Micològics.
 

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal