Ajuntament de Benassal

Monterde exposa junt a altres fotògrafs / Monterde expone junto a otros fotógrafos
Monterde exposa junt a altres fotògrafs / Monterde expone junto a otros fotógrafos
Divendres, Maig 12, 2017 - 09:15
El fotògraf benassalenc Jesús Monterde exposa a Madrid
-La mostra "un cierto panorama", realitza un recorregut per la fotografia d'autor a Espanya
La Sala 'Canal de Isabel II' de la Comunitat de Madrid presenta l'exposició “Un cierto panorama – reciente fotografía de autor en España –“ que ofereix una àmplia visió de les principals línies de treball que presenta la creació fotogràfica actual realitzada a Espanya. Entre els fotògrafs que exposen es troba el benassalenc Jesús Monterde. Es pot visitar des d'avui fins al pròxim 23 de juliol.
 
La mostra, comissariada per Jesús Micó, aprofundeix en les estratègies, estils i llenguatges que ha adoptat aquesta recent generació de fotògrafs, entre els quals es troba la creació de col·lectius d'edició i promoció, l'internacionalisme en la temàtica i el gran protagonisme del fotollibre, molt present en l'exposició a través de més d'una cinquantena d'exemplars.
 
L'exposició s'estructura en tres apartats específics. El primer inclou la producció de 6 autors/es: Bego Antón, Elisa González, Teo Barba, Jon Cazenave, Bernardita Morello i el propi Jesús Monterde l'obra dels quals està present a través de projectes integrals confrontats en cadascuna de les plantes de la sala. El segon apartat presenta l'obra d'altres 48 artistes en format audiovisual i la tercera secció inclou els fotollibres.
 
La mostra s'acompanya d'un extens catàleg amb una àmplia i detallada argumentació realitzada pel comissari sobre l'obra dels 54 artistes i els seus projectes, així com dos assajos introductoris tant del comissari com de Cristina de Midde.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal