Ajuntament de Benassal

Majorals / Mayorales
Majorals / Mayorales
Dissabte, Setembre 2, 2017 - 15:00
Benassal viu amb intensitat Sant Cristòfol i Sant Roc
Benassal ha celebrat amb nombrosa participació els dies de Sant Cristòfol i Sant Roc. El dia de Sant Cristòfol es va iniciar amb la prova del bou feréstec Curioso. Després del volteig de campanes van arribar les classes de muleta i capot per a xiquets. Després va tenir lloc la missa, el volteig per a anunciar Sant Roc i el rosari. A la vesprada van desfilar els xiquets disfressats amb l'acompanyament de la xaranga "Vi, festa i bureo". Seguidament va actuar el grup teatral La Estrella. Més tard, es va celebrar la final del futbol sala, el Ball Pla, l'embolada del bou i una discoteca mòbil.
 
El dia 1 de setembre, amb motiu de Sant Roc i després del volteig de campanes van arribar les classes de muleta i capot. Després es va succeir la missa, la processó, el rosari, la presentació del C.F. Benassal i la disputa del VI Trofeu Enrique Sancho, l'obertura de l'Hostal del Vi, el taller de jocs tradicionals, una conferència sobre la tauromàquia, el Ball Pla i el sopar popular.
 
Avui dissabte s'han desencaixonat cinc bous, en un acte organitzat per la Colla d'Emboladors. Aquesta vesprada es viu el concurs de retallades i aquesta nit el d'emboladors. El dia acabarà amb l'actuació de Fat Bottom Boys en un homenatge a Queen, l'orquestra Supermàgic i la discomòbil The End.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal