Ajuntament de Benassal

Dimecres, Març 15, 2017 - 09:30
Avellanes, fira d'Oficis i Aigua de Benassal en el Pregó

 

Un any més Benassal té previst participar en el Pregó de la Magdalena. Els veïns ja s'han posat a preparar els elements promocionals que repartiran durant la cavalcada que anuncia les festes de Castelló. Un dels objectius de la localitat és donar a conèixer la Fira d'Oficis en el Pregó de la Magdalena.

Un grup de voluntàries ha dedicat una vesprada a embutxacar avellanes, el producte estrella de la localitat juntament amb l'aigua de Benassal.

 

La Fira es celebrarà els dies 22 i 23 de juliol a la localitat de l'Alt Maestrat. Es tracta d'un viatge un segle enrere en el Benassal de començaments del segle XX.

 

Per donar a conèixer la Fira d'Oficis es desplaçaran fins al Pregó de la Magdalena els quintos i dames. Seran ells i elles els que ballen el Ball Pla seguint la música de la banda de música Font d'En Segures que tampoc faltarà a la cita.

 

A més, una representació d'alguns dels oficis que es podran veure a la fira estarà present al Pregó. D'esta manera els assistents a la cavalcada anunciadora de les festes de la Magdalena podran fer-se una idea del que es trobaran a Benassal el proper estiu.

 

-Productes locals

 

Benassal sempre aprofita el Pregó per donar a conèixer els productes locals entre tots els assistents. I és que la població és el municipi castellonenc amb una major producció d'avellanes i l'Aigua de Benassal és referent internacional de qualitat.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal