Ajuntament de Benassal

Mas de Celades

Nom: Mas de Celades - Canto

Tipo: Senderisme

Dificultat: Baixa

Duració: 1 hores

Descripció de la Ruta:
Aquesta ruta comença des del Mas de Celades. L'arribada al mas és molt senzilla, i caminant té una duració aproximada d’ 1 hora, encara que es pot arribar fàcilment amb cotxe per la pista que va del Mas d'Hilario a la Torreta i desprès pel Mançanar.
Podem triar 2 rutes, una es la PR de Culla a l’Anglesola, que va fins al Canto pujant pel barranc que hi ha al mig del Morral i la Mangranera, i una altra,  que és la que explicarem, que és més llarga i passa pel mas de la Mangranera i el Tossal Pelat.
Des del Mas de Celades es pot veure el Mas del Morral, (encara que pareix que està camuflat) i la Mangranera, que són els dos masos que més veurem a aquesta ruta.
Primerament hem de baixar fins al riu sec, i ho farem tal i com marca el mapa per la vessant dreta, tal i com pugem entre les parets, perquè no hi ha un camí clar.
Una vegada baix, trobarem un xicotet camí que creua el riu, i a l'altra part un poc més a la dreta, trobarem un altre camí, que serà el que ens portarà fins la Mangranera i desprès al Canto.
Poc després ens entra un camí per l’ esquerra que ve del riu, i si ens fixem està senyalitzat amb senyals de PR (és la PR Culla-Anglesola), que seguirem una estona, però després anirem cap a la Mangranera.
Darrere de la Mangranera trobarem el camí que puja cap dalt del Tossal Pelat, que és el que tenim dalt nostre, agafem el camí i el seguim fins que ens porta dalt, on trobem una paret d'assegador, que ens porta recte fins al Canto.

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal