Ajuntament de Benassal

Benassal - St Joan de Penyagolossa

Nom: Benassal - St Joan de Penyagolossa

Tipo: Senderisme

Dificultat: Mitjana

Duració: 8 hores

Descripció de la Ruta:
Per fer esta ruta, bàsicament s'ha de seguir el sender marcat GR- 7. Aquest sender passa per Culla, riu Montlleó, ermita de St. Bartomeu del Boi, Vistabella i St Joan de Penyagolossa. Existeix la possibilitat d'una vegada arribats a St Bartomeu, desviar-se i anar directament a St Joan de Penyagolossa, deixant la GR i agafant una pista que estalvia temps de camí (mig hora o una hora).
Els passos concrets que sh'han de seguir per realitzar aquesta ruta són els següents: Sortim de Benassal en direcció a Culla pel camí vell que passa pel costat de la carpa i pels dipòsits d'aigua. Hem d'agafar una pista que hi ha a la dreta, que ens porta fins la carretera, davant del Restaurant Novella.
Seguim en direcció cap a St Cristòfol, però ens desviem a la dreta tal com marca la GR.
Seguim fins al Mas de St Cristòfol, i desprès seguim la Gr fins arribar a Culla. Fins ací ens haurà costat al voltant de 2 hores.
Eixim de Culla per un carrer situat al oest de la plaça, continuem fins trobar una bifurcació i llavors anem cap a la dreta. Seguim les marques de GR fins arribar a l'ermita de St Bertomeu (a unes 5 hores de Benassal).
Arribats ací, podem seguir un altra pista que mos porta a St Joan de Penyagolossa, o seguir la GR que ens portarà per Vistabella i desprès a St Joan. Per ha anar a St Joan directament haurem de seguir per la pista de la dreta, deixant el camí de GR fins a encontrar les senyals de PR (Petit Recorregut, grogues i blanques) que ens portaran a St Joan. Si optem per seguir la GR passarem per Vistabella i desprès anirem a St Joan. Si hem triat l'opció de St Joan directament, tot el viatge ens costarà unes 6 o 6 hores i mitja. Si hem triat l'opció de passar per Vistabella ens costarà 7 o 7 hores i mitja

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal